![]() |
|
|
#51 | |
|
Member
![]() |
Quote:
Cu tine la volan, Nu ! =))) Eu imi iau Celluri ca ale tele :> 5 mil :x
Şiret ca-n totdeauna. Şiret : Engleza : Fox Araba : صفارة إنذار Bulgara : Сирена Ceha : Siréna Chineza : 警笛 Filipineza : Sirena Finlandeza : Sireeni Franceza : Sirčne Germana : Sirene Greaca : Σειρήνα Italiana : Sirena Japoneza : サイレン Olandeza : Sirene Poloneza : Syrena Portugheza : Sereia Rusa : Сирена Spaniola : Sirena Romana : Şiret PS : Pentru "fanele" mele.
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Junior Member
![]() |
Unii ma stiu ca Gaina si am niste First-Bike-uri WORKER 80MM/90A, rulmenti KYK.
Buna ideea asta Bobo in legatura cunoasterii rollerilor ramasi din Craiova. Va asteptam in CENTRU!
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Junior Member
![]() |
hahaha deci gaina si-a ales un nick smeeecher..genial
) =)) kfc ... cei care ii omoara semenii [-( =))
|
|
|
|
#54 |
|
Bad Admin
![]() |
Era cat pe ce sa-i sterg contul ca am crezut ca e bot
)
|
|
|
#55 | |
|
Administrator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Bad Admin
![]() |
Quote:
Intre timp astept niste explicatii pe privat de la VuYa ca nu vazusem postul despre care vorbeste Rikk.
|
|
|
|
#57 |
|
Junior Member
![]() |
Alex Săceanu
pretenii imi zik Săce sau Alex 14 ani Role Roxa Fire Abec 7 dar mi-am schimbat Rulmentii si mi'am pus de masina ![]() am inceput s m integrez sh yo d p 24.05.2010 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Junior Member
![]() |
Salut!
Ma numesc Andrei, am 15 ani, de ceva timp am inceput sa mai ies cu rolele. Setup : Rollerblade Aero 9, 4x80mm82A RBLite, ABEC 7 Multumesc! |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Junior Member
![]() |
Salut!
Ma numesc Andrei, am 15 ani, clasa a 8 a, de ceva timp sunt mai liber asa ca pot sa mai ies! Setup : Rollerblade Aero 9, 4x80mm82A RBLite, ABEC 7 Multumesc! |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|