![]() |
|
|
#11 | |
|
Member
|
Quote:
)
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Member
![]() |
Quote:
![]() Quote:
Stiu, ai dreptate. Era marfa sa avem o zi in care sa mergem Metro. Dar mai buna este ideea lu' Radu cu "sa cadem toti deacord afara".
Şiret ca-n totdeauna. Şiret : Engleza : Fox Araba : صفارة إنذار Bulgara : Сирена Ceha : Siréna Chineza : 警笛 Filipineza : Sirena Finlandeza : Sireeni Franceza : Sirčne Germana : Sirene Greaca : Σειρήνα Italiana : Sirena Japoneza : サイレン Olandeza : Sirene Poloneza : Syrena Portugheza : Sereia Rusa : Сирена Spaniola : Sirena Romana : Şiret PS : Pentru "fanele" mele.
Last edited by ZaK1nd3r; 05-11-2010 at 08:03 AM. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
![]() |
Nu aia. E una care merge spre parc. Sa mergi odata cu mine sa ti-o arat.
Şiret ca-n totdeauna. Şiret : Engleza : Fox Araba : صفارة إنذار Bulgara : Сирена Ceha : Siréna Chineza : 警笛 Filipineza : Sirena Finlandeza : Sireeni Franceza : Sirčne Germana : Sirene Greaca : Σειρήνα Italiana : Sirena Japoneza : サイレン Olandeza : Sirene Poloneza : Syrena Portugheza : Sereia Rusa : Сирена Spaniola : Sirena Romana : Şiret PS : Pentru "fanele" mele.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bad Admin
![]() |
Cred ca tu vorbesti despre dealul spirii.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|